Pensiunea Ana Maria Timisoara
Cu noi descoperiti locul ideal pentru un sejur special.
Facilitatile Pensiunii Ana-Maria
Pentru a va simti in largul dumneavoastra, Pensiunea Ana-Maria va intampina cu o serie de facilitati menite a va ajuta sa descoperiti linistea acestei pensiuni.

Masa poate fi servita intr-un cadru intim, la restaurantul cu terasa, dupa care va puteti delecta cu bauturi alcoolice sau racoritoare la barul cu terasa de langa piscina, unde zilele caniculare de vara, pot devani placute si racoroase!

Confort si siguranta
Confortul si siguranta clientilor nostri sunt pe primul loc, de aceea le punem la dispozitie: parcare pazita, servicii rent-a-car, internet, internet wireless gratuit, aer conditionat, o sala de conferinte.

Pensiunea ofera oamenilor de afaceri si tuturor clientilor nostri sau persoanelor interesate o sala de conferinte unde se pot organiza diverse evenimente si intalniri.

Relaxare
Pentru a avea un sejur cat mai placut puteti apela la serviciile noastre de masaj si reflexoterapie oferite in cadrul unui cabinet profesionist de catre personalul nostru calificat.

O data cu sosirea zilelor calde de vara, pensiunea Ana maria va asteapta la piscina din incinta gradinii, sa va relaxati, sa va racorti si sa petreceti dupa-amieze si zile de weekend de neuitat.