Pensiunea Ana Maria Timisoara
Cu noi descoperiti locul ideal pentru un sejur special.
Pensiunea Ana Maria Timisoara
Suntem o firma tanara si dinamica, ce desfasoara mai multe activitati, printre care si activitatea turistica. In acest sens punem la dispozitia celor interesati Pensiunea Ana-Maria si Complexul de agrement Navigator de la Lacul Surduc.

Pensiunea Ana-Maria este o pensiune de 3 stele, pentru aceia dintre dumneavoastra care cauta un loc linistit si relaxant intr-un oras mare. Situat langa o padurice cu aer curat, acest loc ofera tot calmul si buna dispozitia unei pensiuni elegante si rafinate din orasul de pe Bega. Amenajarea pensiunii, personalul, serviciile sunt deosebite, ridicandu-se la standarde occidentale, oferind clientului cel mai placut si cald sejur in orasul nostru.

Va asteptam cu drag sa petreceti clipe deosebite intr-o oaza de liniste!

SITUAREA PENSIUNII: 10 min de centru, 3 min de Iulius Mall, 15 min de gara/aeroport.

Complexul de agrement Navigator de la lacul Surduc va sta la dispozitie cu cazare la 10 casute (20 locuri), parcele de campare, restaurant, bar, terasa, plaja privata, plimbare cu hidrobiciclete, disco pe ponton.

Raspundem astfel celor mai variate gusturi, multumind atat clienti care cauta linisste si calm la terasa sau pe plaja privata, cat si pe cei mai tineri in cautare de distractie intr-un loc placut, ideal pentru petrecerea unui weekend special sau a unor vacante de vis.